STAGE ONE OF THE BISTRO NOW OPEN

21 December 2017

After just four months of construction, Canterbury’s latest dining offering, The Bistro, is now open for trade.

Occupying the space of the former Banyan Brasserie, The Bistro has undergone a complete transformation and now features a light neutral palette with hexagon tiles as a dominant design element. There are suspended birdcage lights at the centre of the room which help draw the eye to the high ceilings and the exciting new menu is helping to cement Canterbury’s reputation for offering a varied Dining Precinct to Members and Guests. 

“I invite everyone to come and try The Bistro – it’s the perfect place for you to bring the family during school holidays,” said Dave Brace, CEO of Canterbury.

The changes at the restaurant front are matched by the changes at the back-of-house with builders constructing a large production kitchen to increase the capacity of the Club’s food preparation facilities which will eventually include more than 350 extra seats in The Bistro along with expanded function rooms.

Canterbury now has two basement production kitchens; the newest one is more than twice the size of the one that is underneath Lavico. Once all construction has finished, the entire Club will be accessible via basement hallways, all connected by multiple lifts and stairways.

At the front of the Club, Parkview are currently building the external extension which will eventually form The Bistro’s outdoor al fresco area and the outdoor area of the level directly above it. The construction will take several months and once the shell is completed, MPA will finish the interior.