PRELIMINARY WORK AT THE FRONT HAS STARTED

12 April 2017

Canterbury’s $130 million redevelopment has successfully passed the half way mark, with over sixty per cent of the build now completed according to Cerno Management and Parkview Group. 

Focus has now shifted to the preliminary works at the front of the Club on the Western side with workers currently demolishing the space to make way for the bistro extension where the former loading dock used to be. Due to the construction, Galaxy Play Area ceased operating and will reopen nearby once the extension program is complete. 

A lot of progress has also happened within the hole at the front of Canterbury; basement level through to level three have had the concrete poured and workers have already started building the next level above it. The new underground car park will provide an extra 500 spaces approximately and have parking number indicators for the convenience of Members and guests. Once all the levels have been built then landscapers will take over to beautify the grounds and replant the gardens.  
 
 
“Canterbury is delighted to report to the Members that the construction program is well-advanced and more than half way completed. For Members who haven’t visited recently, I highly recommend coming to see the new changes for yourself and take the time to try out the new Bakehouse Café – we have received a lot of positive feedback about the food and coffee,” said Dave Brace, CEO of Canterbury League Club.